Dansk Design og Filippinsk Håndværk

Follow us:

Marble Lamps

New: Language switch Danish/English

Email:info@marbleus.dk

Marble'us

The new generation of sustainable illumination technology..

En typisk tegning af et design.

 

Danske tegninger skal modificeres og laves, så de kan læses of forstås af håndværkerne. Og få, men essentielle mål skal overholdes, for at være sikker på, at lamperne kan samles uden problemer.

 

En god kombination.

 

Ved at kombinere dansk ingeniør viden med de Filppinske håndværkeres evner, er det muligt at lave sikre, høj effektive produkter til en rimelig pris. Og smukke produkter tilmed.

 

Det er faktisk ret simpelt. Vi benytter de bedste dele fra hvert land, og kombinerer det så. Og vi lader begge lande få fordel af det. Et samarbejde hvor alle vinder på det, er altid de bedste.

 

Udfordringen er gensidig tilegnelse og accept af forskellige fremstillings teknikker. Ikke to lamper er helt ens i mål, og det kræver nytænkning i danisk fremstilling. På samme tid, er håndværkerne nødt til at respektere mindste kravene, så produkterne kan laves indenfor rammerne af sikkerhedsgodkendelserne. Og lampe dele fra Danmark og fra Fiilippinerne er samtidigt nødt til altid at passe sammen, så samlingen af de færdige lamper kan gøres let og ubesværet i begge lande.

 

Det lykkedes, og med et fremragende resultat. Og det er et helt nyt koncept.

At kombinere Dansk og Filippisk knowhow.

 

Tit er den bedste løsning ikke nødvendigvis den billigste. Men vi går ikke på kompromis - vi gør hvad der er nødvendigt, for at lave de bedste produkter..

 

Delene fra hvert land skal passe sammen, når lamperne skal færdig samles. Også selv om marmor delene kan være lidt forskellige i forhold til design tegningen. Og forskellige fra lampe til lampe.

Lednings aflastninger skal laves med ekstrem præcision af sikkerhedshensyn. Metallet kan let skade ledningen, og lamperne er relativt tunge. Så i dette tilfælde drager vi fordel af ekspertisen fra PO Teknik, en dansk metalbearbejdnings virksomhed, der benytter CNC maskiner.

CE mærkning af alle produkterne kræver en lang række test. Men det sikrer, at produkterne er sikre i brug. Og det er et krav, når lamperne skal sælge i EU. Lamperne der sælges på Filippinerne vil også være mærkede og certificerede i forhold til de europæiske standarder.

Copyright @ All Rights Reserved